top of page

MUSIC OF THE PLANTS

Plantenes musikk

Naturen er overalt! Du ser trær i parken og vanner potteplantene dine, men hvor forbundet er du egentlig med planteverdenen? Hva hvis du kunne kommunisere med planter og trær?

 

Forskere fra Damanhur i Italia begynte å gruble på dette spørsmålet for over førti år siden da de startet eksperimenter med plantekommunikasjon. Ettehvert som teknologien forbedret seg og kunnskapen om plantenes kommunikasjon vokste, fikk Damanhur ideen om å skape et apparat som kunne gi plantene lyd.

 

De forventet at plantene skulle produsere tilfeldig musikk, en bunt noter løselig sammensatt, men det som hendte gikk utover deres forventninger: De startet å høre mønstre. Med mer trening begynte plantene å harmonisere disse mønstrene til musikalske skalaer som igjen transformertes til melodier. Dette var ikke tilfeldige lyder, men et bevisst musikalsk uttrykk fra planter og trær.

 

I dag, takket være et samarbeid mellom Damanhur, Devodama og Solerà, er Music of the Plants apparatet tilgjengelig rundt om i verden for alle som personlig vil eksperimentere direkte med planter ved å bruke et universelt musikkspråk.

 

Magien til Music of the Plants berører mennesker på en dyp måte som ikke kan uttrykkes i ord. Du må høre og føle dette uforglemmelige møtet med naturen selv.

1920.jpeg

"Music of the plants" produkter

bottom of page