nature-4175638_1920_edited.jpg

Velkommen til Solens Forlag!

Gjennom 10 år har vi holdt oss til vår intensjon om å spre åndelig visdom, spirer som kan åpne opp for leserens tilgang til sin egen indre sol;
til guddommelig storhet.

 

Og lik løvetannens finurlige måte å spre seg på, ønsker vi at bøkene
spres videre og finner veien inn til menneskenes hjerter.

 

Hjertelig Velkommen!

God Jul (7 × 10 cm) (1).png

LIVSKUNST I FARGER

En praktfull bok med 200 tegninger og akvareller som kan brukes i vårt indre arbeid for å forstå HVEM VI ER og hvorfor vårt sanne uttrykk undertrykkes.

Med referanser til chakra, Zodiac, Qabalah, Tarot og spillkort, har du mange forskjellige måter å tolke ditt sammensatte uttrykk på.

.
Livskunst i Farger Mock Up.png

Ny forfatter

LIV BØRSAND

BESTILL boken Tråder i en livsvev. Samtaler med Iliuka.

Livsvev (1).png

Boken Tråder i en livsvev. Samtaler med Iliuka er en spennende samling av forfatterens mange dialoger med ånden Iliuka, som muliggjøres via mediumet Leif Havik, samt hennes refleksjoner rundt hendelser i livet, minner, glimt fra tidligere inkarnasjoner, og informasjon som gis henne i gjennom drømmer. 

Liv Børsand er allsidig kunstner og terapeut, og mange kjenner henne gjennom opptredener med syngeboller og trommer. Hun har i flere tiår huset Iliukaråd, og har også jevnlig arrangert sine trommereiser for grupper av mennesker.

Ny forfatter hos oss

RUNA HELMERSEN

1.png

Hva skjer med bevisstheten vår når det mystiske fenomenet dissosiasjon oppstår under
traumatiske opplevelser?

Mange som opplever sjokk og traumer, går ut av kroppen. Det kalles dissosiasjon, og er en helt naturlig reaksjon på slike voldsomme, ofte livstruende opplevelser. Men ut-av-kroppen-opplevelser skjer også i andre sammenhenger, for eksempel under meditasjon og annen spirituell praksis. For ikke å snakke om i nær-døden-opplevelser. I slike tilfeller kalles det utvidet bevissthet. Den sies å stå i forbindelse med en større bevissthet som vi alle lever i. En stor og fantastisk bevissthet som inspirerer oss, informerer oss og omslutter oss med kjærlighet.

Lanseres 15.09.

HELGE HOGNESTAD

BESTILL boken

Jesus døde ikke for våre synder - han vekket oss.

Untitled design.png

Boktittelen og bok teksten har sitt opphav fra en rekke debattinnlegg i avisen Vårt Land våren 2021 hvor teolog og prest Helge Hognestad argumenterte for en nødvendig fornyelse av kirkens tolkning og bruk av bibeltekster i deres forkynnelse av Guds ord. Helge Hognestad ønsket å vekke publikum fra jeg-bevissthetens søvn ved å si at Jesus døde ikke for våre synder (som er en av kirkens dogmer), men levde et eksempelliv for at vi skulle forstå at vi alle har guddommeligheten i oss.