TARA energimedisin

TARA-metoden 

- for behandling av stress, sjokk og traumer-

TARA står for: Tools for Awakening Resources and Awareness.

Skapt for vår tid av den amerikanske nevropsykologen Stephanie Mines, Ph.D. under navnet TARA Approach. En energimedisin som i Japan kalles Jin Shin som er satt sammen med kunnskap om hvordan stress og traumer påvirker psyke, hjerne og nervesystem.

Brukes av terapeuter og healere, men også en selv-hjelps-metode ved en rekke ulike tilstander.

Jin Shin betyr empatiens kunst, og den opprinnelige metoden kommer fra det gamle Japan. I 1912 ble metoden gjenoppdaget av Jiro Murai. Han lærte metoden videre til Haruki Kato og Mary Iino Burmeister, og Sephanie Mines var en av Marys første elever i USA.

Den spirituelle dimensjonen ved Jin Shin Tara viser seg spesielt via de 8 ekstraordinære meridianene. Disse meridianene kan rett og slett kalles "den hellige gral" da de regnes som sjelens vei inn i fysisk kropp under fostertiden, og er dermed vår direkte adgang til den åndelige verden som vi kommer fra.

Vi vektlegger utvikling av hjertebevissthet og evnen til å lytte.

En TARA-behandler lytter til energipulsene i kroppen, til ordene og historiene, til pusten og det usagte. Sammen skaper vi et møte der vi prøver å finne bølgen som bærer oss begge.

 • Runa Helmersen.jpg

  Runa Helmersen

  TARA-lærer

  I Norge ledes utdannelsen av Runa Helmersen

  Hun har de siste årene fordypet seg i traumebehandling, nevroaffektiv psykoterapi og TARA metoden.

   

  Hun gir individuelle TARA-behandlinger hos:

  Runa Helmersen har skrevet to bøker og er fast spaltist i magasinet 55Pluss der hun skriver under spalten Kropp og sjel. 

  Hun samarbeider med Nordens Lys AS i Fredrikstad, og holder forskjellige kurs i metoden gjennom hele året. Se Nordens Lys AS  for kursplan.

Bøker om energimedisin

Vi har ingen produkter å vise her akkurat nå.